Home / Dieren / De Smit 1 kampioen

De Smit 1 kampioen

DIEREN – Het dartteam De Smit 1 is onlangs kampioen geworden in de derde klasse A en heeft hiermee promotie naar de tweede klasse bewerkstelligd. Het team van sponsor van oort Woonwinkel, hoofdsponsor, café De Smit en Anne Bruger Tapijt- en meubelreiniging is een hecht vriendenteam bestaande uit teamcaptain Willem Weijenberg, Richard Lammers, Frank Mulder, Vincent Koers en Jan Cornelissen. Het team is in 2004 ontstaan na het Halfvasten darttoernooi van CV De Heiknüüters. – Foto Martin de Jongh.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.