14-Jarige in Velp verdacht van winkeldiefstal

VELP – Een 14-jarige jongen uit Angerlo is op dinsdagochtend door de politie aangehouden. De jongen zou in een winkel aan de Hoofdstraat in Velp meerdere goederen hebben gestolen.

Omstreeks 08.30 uur had een winkelmedewerker gezien dat de jongen diverse levensmiddelen in zijn tas en jas stopte. Hij zou hiermee de winkel zijn verlaten zonder te betalen. Hij zette het vervolgens op een lopen. Toen een winkelmedewerker hem wilde tegenhouden, werd zij geduwd door de jongen en kwam ten val. Een andere medewerker slaagde er even verderop in om de jongen in de kraag te vatten. Hij werd overgedragen aan de politie en is aangehouden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.