Vereniging Madierodam uit de startblokken

DIEREN – De zelfstandige vereniging Madierodam is sinds 16 mei een feit. De vereniging houdt ook dit jaar weer het huttenbouwfestijn voor kinderen in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar. Ondanks de late start wordt er hard gewerkt aan de realisatie van een fantastische bouwweek in de laatste week van de zomervakantie. Het thema van dit jaar is Wereldfestival. Naast het bouwen van hutten op het oude Vitatron terrein langs het kanaal in Dieren vinden er tal van activiteiten plaats. Elke dag staat in het teken van een ander werelddeel. Op vrijdag wordt afgesloten met een Zuid-Amerikaans getint wereldcarnaval.

De week vindt plaats van 15 tot en met 19 augustus. Voorinschrijven kan nog op 22 juni van 19.00 tot 2030 uur in de Oase. Voor de hele week betalen mini’s (vier en vijf jaar) 12,50 euro en maxi’s (zes- tot en met twaalfjarigen) 17,50 euro. Ook is het nog mogelijk om op 15 augustus in te schrijven; de kosten worden dan wel 2,50 euro hoger.
De week draait helemaal op de inzet van vrijwilligers. Er zijn ouders, opa’s en oma’s en jongeren nodig voor het begeleiden van de kindergroepen, voor het opzetten en afbreken van de tenten, voor het boodschappen doen en voor het begeleiden van creatieve activiteiten. opgeven kan via e-mail. madierodam@gmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.