Brummense burendag in teken van park ‘t Goor

BRUMMEN – Het dierenverblijf van Park ‘t Goor in Brummen kan wel weer eens een opknapbeurt gebruiken. Op initiatief van wijkraad de Oliemolen is, in samenwerking met de Stichting vrienden van Park ‘t Goor, de beheerder van het dierenverblijf, de SWB en Spar Bruno Lendering, een plan gemaakt. Op 19 juni willen de betrokken partijen een gezellig feestje houden in het park. Doel is om het park en het dierenverblijf weer eens in het zonnetje te zetten. Daarnaast worden vrijwilligers geworven voor een opknapactie van het dierenverblijf op 24 september, dit jaar nationale burendag.

Voor jong en oud zijn er op 19 juni de hele dag activiteiten. en men kan zich opgeven om op 24 september te komen helpen met schoonmaken, schilderen, het verrichten van grondwerk of help met het aanbrengen van verharding. Ook zijn er mensen nodig voor de catering en het inrichten en opruimen van het terrein rond de Spar. De klusdag eindigt met een gezellig buurtfeest op en rond het terrein van de Spar.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.