Fotomagica sluit af met concert

DOESBURG – Pinksterzondag was de slotdag van de fotoexpositie Fotomagica & waterpracht. De fotografen Afke Kerkhoven en Arvid Ehlert hadden nog een laatste activiteit in petto; een klassiek liederenconcert dat werd bezocht door dertig geinteresseerden. Mezzospopraan Janneke Schaareman bracht onder begeleiding van pianist Mark Toxopeus een bijzonder programma ten gehore met onder andere werken van Schumann en Mahler.
Het goed bezochte Fotomagica & waterpracht heeft nog een staartje in de vorm van de foto-puzzelroute die sinds Pasen in de binnenstad van Doesburg te doen is deze route is namelijk nog tot 1 november te volgen. Invulkaarten en meer informatie zijn verkrijgbaar bij de VVV. – Foto Arvid Ehlert.

www.expodoesburg.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.