Home / Rheden / Kampioenen en nieuwe sponsor

Kampioenen en nieuwe sponsor

RHEDEN – Het einde van het seizoen was voor de juniorenteams van Rheko uit Rheden erg spannend. Zowel A1 als A2 had goede wedstrijden gespeeld en belangrijke punten gepakt, maar net niet genoeg om al kampioen te worden. Beide teams waren afhankelijk van de concurrenten. Voor Rheko 1, dat dit veldseizoen onder leiding van Adrie de Leeuw en Jasper Broenink speelde, was het als eerste bekend; zij zijn kampioen geworden. Voor A2, het team van Maarten van den Berg, was het een week later tijdens het jubileum van Rheko, dubbel feest; ook hun concurrent liet punten liggen. De trotse aanvoerders Marcio Wehman en Thomas Jansen mochten de kampioensvlag hijsen.
Het aankomende korfbalseizoen heeft Rheko 2 een nieuwe shirtsponsor; De Vacaturebank BV. recent is het sponsorcontract ondertekend door Tim Tang van De Vacaturebank een voorzitter Tjalling de Boer van Rheko. Op de foto poseert Rheko A2 met de nieuwe sponsor.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.