Laatste loodjes niet het zwaarst

RHEDEN – De laatste loodjes tellen meestal het zwaarst, maar niet tijdens de intocht van de Rhedense wandelvierdaagse van vorige week. De kinderen werden op de laatste avond ingehaald door muziek van de March & Showband Rheden en De Rhedense Fanfare en toegejuicht door vele toeschouwers. Met stralende gezichten behaalden de wandelaars van de vijf, tien en vijftien kilometer na drie avonden tegelijk de eindstreep. Als gevolg van het slechte weer en de verwachting voor meer regen en onweer, heeft de organisatie moeten besluiten de eerste wandeldag van Avond Wandel 4 Daagse Rheden af te lassen. Omdat gemaakte afspraken niet meer konden worden teruggedraaid, werd de afgelaste wandeldag niet meer ingehaald. Wel kregen alle 650 wandelaars een mooie medaille. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.