60 jaar getrouwd!

BRUMMEN – Het echtpaar Korbijn-Fortuin uit Brummen vierde maandag hun 60-jarig huwelijksfeest; op 14 juni 1951 trouwde het paar in Strijen (tussen Rotterdam en Dordrecht). Maandag bezocht burgemeester Niels Joosten het 60-jarig bruidspaar en gaf hen een rijkgevulde fruitmand. De heer Pieter Korbijn (bijna 81) en mevrouw Susanne Korbijn-Fortuin (86) leerden elkaar kennen op de dansvloer en niet veel later gaven zij elkaar het jawoord. Pieter Korbijn had een foto van Susanne gezien en was opslag verliefd. De heer Korbijn solliciteerde in 1963 naar een functie in Eerbeek; hij werd daar hoofdmachinist en het echtpaar verhuisde naar Eerbeek. Nu wonen zij zeven jaar in Brummen, nog altijd helemaal zelfstandig. Het echtpaar heeft twee dochters, drie kleinkinderen en drie achterkleinkinderen. – Foto Lotte Bienias.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.