Home / Bronkhorst / Trainingsstaf De Spreng compleet

Trainingsstaf De Spreng compleet

BRUMMEN – Gerrit Riezebos (68) uit Wezep is de nieuwe trainer van het Heren 1 waterpoloteam van ZV De Spreng uit Brummen. Hiermee zijn alle teams voorzien van een goede ondersteuning. De zwemvereniging kan zich nu volop gaan richten op de ambities en prestaties voor het komende seizoen. “We zijn blij dat het ons is gelukt om ook voor ons heren 1 team een goede trainer aan te stellen”, aldus Anton Jansen, voorzitter van de waterpoloafdeling van De Spreng. “Het was de laatste ontbrekende schakel in ons trainingsbestand nadat aan het einde van het speelseizoen zowel de trainer van het eerste herenteam en het eerste damesteam hun trainingsschap neerlegde”.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.