Home / Regio / Een subsidiebureau voor vijf gemeenten

Een subsidiebureau voor vijf gemeenten

REGIO – Eén subsidiebureau voor de vijf gemeenten Rheden, Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe en Renkum; dat is een volgend concreet resultaat dat voortvloeit uit de intergemeentelijke samenwerking. Door samenwerking op het gebied van subsidieverwerving wordt de kennis vergroot, verbetert de kwaliteit en wordt gezorgd voor meer continuïteit en efficiency.

Het subsidiebureau brengt voor de vijf gemeenten gezamenlijke belangen in kaart. Wat zijn onderwerpen waar elke gemeente mee te maken krijgt? Waar is met vijf gemeenten gezamenlijk een subsidie voor aan te vragen? Denk daarbij aan onderwerpen als LED verlichting, sport en kunst en cultuur.
De vijf gemeenten werken naast subsidieverwerving, ook samen op het gebied van project- en interim-management, intergemeentelijk sportbedrijf, belasting en inkoop en aanbesteding.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.