Home / Doesburg / De Plusbus bestaat 20 jaar

De Plusbus bestaat 20 jaar

DOESBURG – Dit jaar is het twintig jaar geleden dat de Stichting Aangepast Vervoer Doesburg en Omstreken werd opgericht. Het doel van de Stichting was om mensen te gaan vervoeren die 55 jaar en ouder waren en moeite hebben met het gebruik maken van het openbaar vervoer. Daarnaast aan inwoners van alle leeftijden die een functiebeperking hebben en / of rolstoelgebruiker zijn. Op dit moment rijden er drie bussen, bestuurd door veertig vrijwilligers. In september wordt er aandacht besteed aan het jubileum.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.