Home / Regio / SP Rheden: stuur een kaart voor behoud voorzieningen

SP Rheden: stuur een kaart voor behoud voorzieningen

REGIO – Tijdens de raadsvergadering van 31 mei in de gemeente Rheden is besloten om de besluitvorming over de bezuinigingsplannen uit te stellen tot november dit jaar omdat de precieze hoogte van de bezuinigingen nog niet bekend is. Wel is bekend dat de hoogte van de geplande bezuinigingen significant lager is dan verwacht. De SP heeft steeds gezegd dat ze daar eerst echt duidelijkheid over moeten hebben voor er plannen gemaakt of uitgevoerd worden. Doordat het college wel in een vroeg stadium plannen heeft gemaakt, is er veel onrust en protest ontstaan in de gemeente.

De SP afdeling is boos en is het niet eens met de bezuinigingen op de thuiszorg, de bibliotheek en het openluchtzwembad in Rheden. Mogelijk worden er nu bezuinigingsvoorstellen geschrapt of beperkt. De SP vindt het belangrijk om met bewoners te praten over wat zij vinden van deze plannen. De komende tijd is de SP aanwezig op de weekmarkten in Dieren en Rheden en met een kraam in het centrum van Dieren en Velp. op woensdag 15 juni van 10.00 tot 12.00 uur op de weekmarkt in Dieren, op 18 juni van 09.30 tot 11.00 uur op de weekmarkt in Rheden en van 12.30 tot 16.00 uur met een kraam op het Callunaplein in Dieren en op zaterdag 25 juni van 12.30 tot 16.00 uur met een kraam op de Overtuin in Velp. Inwoners kunnen de SP dan laten weten wat zij vinden van de bezuinigingen. Ook kan men een speciaal ontworpen ansichtkaart schrijven aan het college.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.