Coop Supermarkten zet zich in voor Pink Ribbon

REGIO (Business & shopping) – Vanaf deze week kunnen klanten van Coop Supermarkten acht weken lang hun statiegeld doneren aan Stichting Pink Ribbon; de fondsenwervende organisatie die aandacht vraagt voor borstkanker. Klanten hebben de keuze hun statiegeld aan dit goede doel te doneren en Coop Supermarkten verdubbelt de opbrengst. Dat deze manier van doneren werkt, blijkt uit de bijna half miljoen euro die klanten en Coop sinds de start van deze actie in 2008 met elkaar hebben opgehaald. De supermarktketen verwacht dat er veel klanten zijn die Stichting Pink Ribbon een warm hart toedragen. De statiegeldactie voor goede doelen is sinds enkele jaren onlosmakelijk verbonden aan Coop Supermarkten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.