Home / Velp / ‘Wees blij met wie je bent’

‘Wees blij met wie je bent’

VELP – Jamie Evers (21) uit Velp werd in april uitgeroepen tot Miss Gelderland 2011. Begin juni kijkt ze terug op een fantastische tijd en blikt ze alvast vooruit op de Miss Nederland verkiezing die op 10 juli plaatsvindt. “Ik ga mijn best doen om te winnen, we zullen het zien op 10 juli. Het is wel belangrijk dat je jezelf mooi vindt en je innerlijk moet daar bij kloppen”, zegt Jamie. “Je mag blij zijn met wie je bent”.

Miss Gelderland had niet verwacht dat ze zou winnen. “Ik was best zenuwachtig, het was allemaal nieuw. Ik had mijn kansen ingeschat, maar er zaten zoveel mooie meiden tussen. Ook was ik in het begin best onzeker, maar toen ik een paar ronden verder was, werd ik steeds zekerder van mezelf”. De finale was spannend. “Maar als je dan hoort dat je gewonnen hebt en het hele publiek uit haar dak gaat, dan voel je je wel even goed. Dat doet wel wat met je”, aldus Jamie.

De Velpse Miss houdt zeker van mode en is ook zeer geïnteresseerd in beauty, maar sinds ze meedoet aan de Missverkiezingen ziet ze eigenlijk pas in dat een baan als model veel meer inhoud heeft. “Je zet jezelf eerst neer en daarna ga je ermee bezig wat je wil en waar je voor staat en uiteindelijk wat je wil bereiken. In het begin was ik daar niet serieus mee bezig, maar nu wel”, vertelt ze. “Gezondheid en geluk zijn twee belangrijke dingen voor me. In mijn familie komen veel ziekten voor en daardoor wordt het familiegeluk veel minder. Ziekten kan je niet altijd voorkomen, maar als je gezond bent, wees dan blij met jezelf en vooral zuinig op jezelf”. Dat is waar Jamie voor staat en zich voor in wil zetten. “Het staat dichtbij me en hierbij kan ik me het beste inleven”. Onderzoeken naar oorzaken, behandelingen en mogelijke genezingen van verschillende ziekten, promoot de beauty graag.

Alle twaalf de Missen van Nederland zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de Miss Nederland verkiezing. “We hebben diverse fotoshoots, maar bijvoorbeeld ook lessen in catwalk lopen en mediatrainingen. De voorbereidingen zijn tot aan de Miss Nederland verkiezing te volgen vanaf woensdag 15 juni op RTL 4”. Naast alle voorbereidingen voor de Miss verkiezingen zit Jamie ook nog op school. Ze studeert Toeristisch & Recreatief Management aan Saxion Hogescholen in Deventer en zit in het derde jaar. “Het is nu nog goed te combineren, maar stel dat ik de Miss Nederland verkiezing win, dan stel ik het laatste jaar van mijn studie even uit. Ik wil de studie in ieder geval wel afmaken”

Er is nog niet veel veranderd in het leven van de Miss, maar ze wordt al wel af en toe herkend. Haar vriendinnen wisten niet eens dat ze mee had gedaan. Toen ik vertelde dat ik gewonnen had waren ze verrast; Oh, heb je gewonnen? Ik wist niet eens dat je meedeed, waren de reacties. Echt heel leuk, iedereen reageert eigenlijk wel positief. Als ik de Miss Nederland verkiezing ook win, dan laat ik alles op me afkomen”, aldus Jamie. “Maar als er meer modellenwerk uit voort vloeit, ga ik me daar zeker nog meer op richten”. – Foto Lotte Bienias.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.