Home / Doesburg / Hardrijder uit Giesbeek moet rijbewijs inleveren

Hardrijder uit Giesbeek moet rijbewijs inleveren

DOESBURG – De politie heeft vrijdagavond het rijbewijs ingevorderd van een 35-jarige automobilist uit Giesbeek. De man trok op de Provincialeweg in Doesbrug de aandacht van agenten van het Verkeershandhavingsteam door zijn snelheid.

 

Een meting door de politie wees uit dat de bestuurder met een gemiddelde snelheid van 150 km/u reed (na correctie). Op deze weg is een snelheid van 80 km/u toegestaan. Hierop is het rijbewijs van de man ingevorderd. Justitie beslist over de teruggave van het document.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.