Eerbeekse Haringparty brengt 5.000 op

EERBEEK – De Lionsclub Brummen kijkt met trots terug op een zeer geslaagde haringparty. "Alles klopte", aldus René Westerink, van hoofdsponsor Westerink & Partners. "Het weer was super, de haring van Marius Mennink van uitstekende kwaliteit, de locatie bij de Korenmolen fantastisch, goede muziek van Carpenter & Cor. En we hebben er een heel mooi bedrag mee binnengehaald voor de goede doelen, die wij als Lionsclub Brummen dit jaar ondersteunen.”

De haringparty is een mooie netwerkgelegenheid voor ondernemers uit de regio. Er zijn veel nieuwe contacten gelegd tussen de bezoekers. De sponsors hopen hiermee een positieve bijdrage te leveren aan ondernemend Eerbeek en omgeving. De organisatie wil dan ook de sponsors ABN-AMRO en Blanhart & Bronkhorst Netwerk notarissen in Beekbergen hartelijk danken. Zij hebben de organisatie van dit geslaagde evenement mede mogelijk gemaakt.

De Lionsclub Brummen organiseert gedurende het jaar verschillende activiteiten om daarmee fondsen te werven voor goede doelen. Zo zijn daar o.a. ook de zeer geslaagde de Tulpenactie en de wijnproeverij. Bovendien hebben zij meegewerkt aan de Halloween-tocht en de Tapawingo-actie voor een nieuw clubhuis van die scoutinggroep.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.