Home / Drempt / Olden Keppel verdient Fair

Olden Keppel verdient Fair

DREMPT – Op de jaarlijkse zomermarkt bij het Dorpshuis in Dremptr was dit jaar ook muziekvereniging Olden Keppel betrokken. Samen met de carnavalsvereniging is een Fancy Fair opgezet met als doel voor beide verenigingen wat te verdienen om de kas te spekken. Een aantal mensen heeft zich ingezet om allerlei spellen en activiteiten op te zetten zoals spijkerbroekhangen, het Rad van Fortuin en darten. Ook werden er tweedehands spullen verkocht. De dag is afgesloten met een goed eindresultaat.
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.