Home / Beekbergen / Prijzen voor kinderkunst

Prijzen voor kinderkunst

BEEKBERGEN – De kindertekeningenexpositie in Beekbergen is alweer afgelopen. Elmo kwam bij de sluiting om de prijzen van de publieksjury uit te reiken. Bij de jongere groep, bestaande uit kinderen van zeven tot en met tien jaar, was de eerste prijs voor Amber. Zij kreeg 23 stemmen voor haar Balou in Acryl. De tweede prijs was voor de Paarden van Maud, gemaakt door te spritsen. Het werk Konijn van Ellis won de derde prijs. Mowgli in sprits van Marcella won een extra prijs. In de oudere groep ging de eerste prijs naar de aquarel Kersthondje van Lotte. De Kerstbeer van Esmée, gemengde techniek, won de tweede prijs. De derde prijs ging naar het Meisje in het Bos van Josephine. Extra prijzen waren er voor de Kippen in aquarelpotlood van Ashley en de gespritste Bewegende Muis van Eva. Ook werden deze avond de prijzen van de ballonwedstrijd uitgereikt. De ballon van Roos van Voornenburg kwam 143 kilometer ver en belandde in het Eexterveensche Kanaal tussen Assen en Groningen. De ballon van Levi Becker kwam terecht in het Friese Elsloo op 112,9 kilometer van Beekbergen. In Fluitenberg, 90,7 kilometer weg, is de ballon van Ashley Noorlander gevonden.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.