Home / Dieren / 72-jarige deelnemer bij Veluwezoomtrail

72-jarige deelnemer bij Veluwezoomtrail

DIEREN – Bob Groeneweg, de vader van mark Groeneweg, mag gerekend worden tot de beste hardlopers van Gelderland. Op 70-jarige leeftijd werd hij nog tweede op de NK halve marathon. Nu is Bob Groeneweg 72 jaar en gaat deelnemen aan de Veluwezoomtrail. De trail is 52 kilometer lang en voor meer dan negentig procent over onverharde paden. De Veluwezoomtrail start zondag 26 juni om 09.30 uur bij camping de Jutberg in Laag-Soeren. Rond 15.30 uur is bekend of Groeneweg de eindstreep heeft gehaald.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.