Home / Doesburg / Man loopt IJssel in en verdrinkt

Man loopt IJssel in en verdrinkt

DOESBURG – Zaterdagavond is een 51-jarige man uit Doesburg in de IJssel bij Doesburg te water geraakt. Dit gebeurde rond 23.00 uur. De man zou samen met een vriend langs de IJsselkade zijn gelopen, waarna hij, naar het zich nu laat aanzien, uit eigen beweging het water in zou zijn gelopen. Toen hij niet meer bovenkwam, waarschuwde zijn vriend direct de hulpdiensten. Die zijn meteen met een zoekactie gestart. Dit mocht helaas niet meer baten. Rond 00.20 uur werd de drenkeling door de brandweer aangetroffen. Hij was toen al overleden.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.