Home / Velp / VVO F6 kampioen

VVO F6 kampioen

VELP – Het F6 team van VVO is kampioen geworden. In de laatste wedstrijd werd met leuk voetbal Angerlo verslagen met 8-1. Na afloop ontvingen de spelers champagne, t-shirts, medailles en ze zijn door een platte wagen door Velp gereden. De jongens van VVO leden in de competitie één nederlaag en speelden eenmaal gelijk. De F6, Cas, Thomas, Sam, Giovanni, Senna, Wouter, Tristan, Wessel en Storm, is dit seizoen pas begonnen met competitievoetbal.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.