Home / Dieren / De Burgemeesters stoppen

De Burgemeesters stoppen

DIEREN – Nadat het team vorig jaar in de tweede kamer van De Burgemeester van Dieren een ideale ruimte had gevonden is er na een seizoen toch besloten om te stoppen met darten. Gezinsuitbreidingen, verhuizingen, ploegendiensten en andere hobby’s zorgden ervoor dat dit team stopt met darten in competitieverband. Met een tweede plaats en promotiewedstrijden in het verschiet stoppen de heren op hun hoogtepunt. Het team wil eigenaar Frank bedanken voor de goede zorgen tijdens de wedstrijden.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.