Home / Dieren / B meisjes HV Erica ’76 kampioen

B meisjes HV Erica ’76 kampioen

DIEREN – Het meisjes B team van handbalvereniging Erica ’76 in dieren is kampioen geworden. Zaterdag speelden zij in Loo tegen het meisjesteam van S.V. Loo. Voor de wedstrijd begon waren er nog drie koplopers. Dankzij een beresterke tweede helft werd de stand naar een 15-11 overwinning gebogen. Angeren presteerde niet goed en dus kon de kampioensvlag in Dieren gehesen worden. Op de foto: het trotse team bestaande uit Chrisje, Elske, Jette, Jolien, Joyce, Marloes, Noah, Teddy en de trainers en coaches Monica en Hans.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.