Home / Laag-Keppel / Casper de Gier Nederlands kampioen skeeleren

Casper de Gier Nederlands kampioen skeeleren

LAAG-KEPPEL – Casper de Gier heeft onlangs meegedaan aan het NK skeeleren in Heerde en daar is hij Nederlands kampioen geworden op de 500 meter sprint. Dit na een magistrale sprint in de finale waarin hij zijn drie emdefinalisten op tien meter zette. Ook heeft hij drie bronzen medailles gewonnen op de 300 meter sprint, de 1000 meter inline en de vijf kilometer afvalkoers. Op de drie kilometer puntenkoers viel hij net buiten de medailles en eindigde hij op een vierde plaats.
 

Lees ook

Kunstexpositie De Gouden Leeuw

LAAG-KEPPEL – In zorghotel de Gouden Leeuw in Laag-Keppel zijn bewoners graag artistiek bezig. Er …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.