Home / Doesburg / Schilderijtentoonstelling geopend

Schilderijtentoonstelling geopend

DOESBURG – Wethouder Jansen van de gemeente Doesburg heeft 8 juni de schilderijenexpositie van Wilma Vree-Tolkamp in de Buurtacademie Doesburg geopend. Hij onthulde één van haar favoriete doeken. In een korte toespraak prees de wethouder haar met de nu tentoongestelde resultaten van ruim tien jaar huiselijke schilderactiviteiten. De schilderijen zijn tot oktober op werkdagen van 09.00 tot 16.00 uur te bezichtigen aan de Linie 4.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.