Veel belangstelling tijdens start verkoop tweede fase Grinthuizen

RHEDEN – Op woensdag 25 mei is de verkoop van de tweede fase in nieuwbouwproject Grinthuizen in Rheden begonnen. Op de bouwlocatie aan de Groenestraat stond een grote tent waar alle informatie rondom de woningen in de tweede fase te verkrijgen was.

“We zijn verheugd met de grote opkomst. Er was vooral veel interesse in de semi-bungalows en de vrijstaande woningen”, aldus verkoopadviseur Roy Vredegoor van MVO Projecten.

De woningen in de tweede fase bestaan uit 13 rijwoningen met een koopsom vanaf 172.000,- v.o.n., 8 ruime twee-onder-één-kapwoningen, 7 semi-bungalows met de slaapkamer en badkamer op de begane grond en 10 ruime vrijstaande woningen.
In juni wordt begonnen met de bouw van de eerste fase. Ook worden de verkochte woningen van het type A gebouwd. Type A bestaat uit 8 twee-onder-één-kapwoningen en 1 vrijstaande woningen. Momenteel zijn nog 5 twee-onder-één-kapwoningen te koop.

Heeft u nog vragen over het nieuwbouwproject? Vanaf 10 juni is Roy Vredegoor op vrijdag van 15.00 tot 17.00 uur aanwezig bij het infopunt bij de bouwlocatie aan de Groenestraat, tegenover het Koningsland.

Kijk voor meer informatie op www.grinthuizen.nl. Volg de ontwikkelingen rondom nieuwbouwproject Grinthuizen ook via twitter, facebook en hyves.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.