Leden SC Klarenbeek geven groen licht voor kunstgras

KLARENBEEK – De leden van afdeling van de SC Klarenbeek hebben ingestemd met het voorstel van het bestuur om de accommodatie aan de Bosweg een herinrichting te geven met de eerste investering voor de aanschaf van een kunsgrasveld.

De bijzondere vergadering in het clubhuis werd door ruim 200 leden bezocht. Alle afdelingen van de Sportclub Klarenbeek waren aanwezig.
Het bestuur kreeg van de gemeente Apeldoorn bericht dat de aangevraagde renteloze rekening van 300.000 euro was toegekend voor de aanleg van een kunstgrasveld. De leden gingen deze avond ook unaniem akkoord met een contributieverhoging van 20 procent, om de jaarlijkse aflossing van de renteloze lening te kunnen voldoen.

De eerste stap van het bestuur zal zijn om in de zomerperiode een kunstgrasveld aan te leggen, inclusief het veld voor de afdeling Handbal. Men streeft er naar om begin september de velden gereed te krijgen, zodat de eerste wedstrijden dan gespeeld kunnen worden.
De Bouwcommissie is druk doende om een programma van eisen op te stellen en aannemers uit te nodigen voor het uitbrengen van de offertes. Daarna zal zo snel mogelijk een gunning plaatsvinden. Voordat de aannemer kan beginnen is er nog veel eigen werk te verzetten en zal een beroep worden gedaan op vrijwilligers om te helpen.
De tweede stap is om de rest van de plannen uit te werken om te komen tot een sporthal, een nieuwe kantine, aanverwante ruimtes voor multifunctioneel gebruik zoals voor de muziekvereniging Klarenbeek. De eerste besprekingen met de gemeente en D & D Projecten hebben inmiddels al plaatsgevonden.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.