Home / Regio / Duivenwedvluchten

Duivenwedvluchten

REGIO – Alweer de laatste vitesse vlucht van dit seizoen werd vorig weekend gevolgen en wel vanaf St. Quentin en de eerste overnachtfond vlucht vanaf Brive. De snelste van Kring 1 vanaf St. Quentin was B. Danen van Velp-Zuid Velp met duif 08-1222085 en een snelheid van 1084,432 m. Op Brive waren de Gebr. Romb van de Luchtbode Doesburg de snelste in de kring en de regio met duif 09-5908030 en een snelheid van 981,582 m. Dat leverde dus een plaatsje op de teletekst pagina op.

Uitslagen:
St. Quentin
: Luchtbode Doesburg: 1. W.G.M. ten Dolle, 2. A. Donderwinkel, 3,5. Th. Modderkolk, 4. L. Rabeling.Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A.Welgraven, 2. C.Voskamp, 3,4. A.J. Verheul, 5. R.L. Uylen. Velp-Zuid Velp: 1,2,3. B. Danen, 4. H.J. Bosveld. 5. D. Smoorenburg. P.V. Rheden Rheden: 1,4. G. Curré, 2 van Huenen-Jansen, 3 comb. van Huenen. Zwaluw Rheden: 1. J.G. Gores, 2. A. van Santen, 3. Comb. Liethof-Bosveld, 4. G. Hillebrink, 5. E. Onstein.
Brive: Luchtbode Doesburg: 1. Gebr. Romb, 2. K. Lusink, 3,4. A.H. Schuijling, 5. H.J. Berends. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1. A. van de Velden, 2. J. Karman. Velp-Zuid Velp: 1,2. J.C. Kok, 3. L.B. Matser, 4. J & R Roelofs, 5. J. Fokkens. P.V. Rheden Rheden: 1,2,3. Comb. Coja-Erpeka. Zwaluw Rheden: 1,3. E. Onstein, 2. M.L. Verbeek; Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 4: A. van Ark; 2. A. Driessen; 3. J. Onstenk; 5. R. Yanar.
Pommeroeul: Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 3: Comb. Geerdink-Wienk; 2. J. Onstenk; 4 en 5: Comb Nijmeijer-Wezenberg.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.