Home / Beekbergen / Zonovergoten Pleinmarkt

Zonovergoten Pleinmarkt

BEEKBERGEN – Er heerste een gezellige drukte zaterdag op de tweede Pleinmarkt in successie van PJB. Het plein voor het MFC in Beekbergen stond vol kramen en zorgde voor een ongewone drukte in en rondom het centrum van Beekbergen. De weergoden waren de organisatie welgezind op deze stralende zaterdag. Er vond een levendige handel plaats in allerhande gebruikte en ongebruikte artikelen. De pannenkoeken- en drankenkraam deden goede zaken, hetgeen de penningmeester van pas kwam bij haar streven om de kas van het instrumentenfonds van het orkest wat te spekken. Voor een welkome en veelbeluisterde afwisseling zorgden Ons Koor – dat zich voor het eerst in het openbaar met succes presenteerde – en het Oosterhuuzens mannenkoor. De markt bracht veel fietsers en toeristen op de been waar ook de plaatselijke middenstand haar voordeel mee kon doen.
 

Lees ook

Minister op bezoek

BEEKBERGEN – Minister van Onderwijs Arie Slob bracht vorige week een bezoek aan de tweehonderdjarige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.