Home / Bronkhorst / Oeken 3 kampioen boven 2

Oeken 3 kampioen boven 2

BRUMMEN – Na een lang en spannend seizoen voor het tweede en derde team van vv Oeken ontstond een unieke situatie: binnen de vereniging moest het kampioenschap worden beslist. Op een versierd sportpark de Overkant in Broek werd onder enorme publieke belangstelling de finale gespeeld. Uiteindelijk trokken de oudere heren van Oeken 3 aan het langste eind. Met slechts drie verliespunten werd het team terecht kampioen. Toch kon ook Oeken 2 met opgeheven hoofd het veld verlaten. Deze jongens incasseerden slechts acht verliespunten, normaal gesproken ook genoeg voor het kampioenschap.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.