Home / Hoenderloo / Lintje voor Wolfswinkel

Lintje voor Wolfswinkel

HOENDERLOO – De heer W. Wolfswinkel (60) uit Hoenderloo is woensdag 8 juni benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Uit handen van burgemeester Fred de Graaf ontving brandweerman Wolfswinkel het lintje, in naam der Koningin. Op 1 juli is hij 35 jaar in dienst bij het vrijwillige brandweerkorps in Hoenderloo en sinds 2003 bekleedt hij de functie van voorzitter bij het College van Brandmeesters. Achttien jaar was hij Postcommandant. Niet alleen voor de brandweer zette hij zich in; sinds 1971 is Wolfswinkel actief bij voetbalvereniging SV Beatrix in Hoenderloo.
 

Lees ook

Nieuw IKC heet Hei & Bos

HOENDERLOO – Tijdens een heel drukke eerste open dag zaterdagmiddag van het nieuwe integrale kindcentrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.