Home / Bronkhorst / Echtpaar Jansen 60 jaar getrouwd

Echtpaar Jansen 60 jaar getrouwd

BRUMMEN – Herman en Riek Jansen uit Brummen vierden donderdag hun 60-jarig huwelijksfeest. Burgemeester Niels Joosten kwam het paar namens het gemeentebestuur feliciteren en schonk hen een welgevulde fruitmand.
Herman Jansen (82) en Riek Jansen – Hekkers (77) woonden vrijwel hun hele leven in Brummen, behoudens een ‘uitstapje’ van een paar jaar naar Steenderen. Ze verkeren beiden nog in uitstekende conditie, fietsen graag en zijn nog steeds actief als vrijwilliger. Het paar heeft twee kinderen en twee kleindochters – foto Wencel Maresch

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.