Expositie Ronald Hulleman bij The Gallery

BRUMMEN – Bij The Gallery in Brummen is tot en met 4 september een expositie te zien van werken van Ronald Hulleman. Hulleman tekent al zijn hele leven. Na het afstuderen aan de Hoge School voor de Kunsten in Arnhem heeft hij enige tijd gewerkt als ontwerper in de auto-industrie. De vijftien jaar erna werkte hij in zijn eigen ontwerpbureau waar van alles ontworpen werd, behalve auto’s. In 2008 begon hij met het tekenen en schilderen van klassieke automobielen. Zijn voorkeur gaat naar auto’s uit de periode van 1950 tot en met 1980.

E-mail. info@ronaldhulleman.com
www.thegallerybrummen.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.