Home / Doesburg / Rotra biedt klanten klimaatneutraal wegtransport

Rotra biedt klanten klimaatneutraal wegtransport

DOESBURG – Logistiek dienstverlener Rotra in Doesburg biedt haar klanten per direct de mogelijkheid te kiezen voor honderd procent klimaatneutraal wegtransport. Rotra doet dit in samenwerking met de Climate Neutral Group.

Aangezien het onmogelijk is de emissie van CO2 naar 0 te reduceren en het Rotra’s ambitie is om met de klant de restuitstoot aan te pakken, biedt Rotra haar klanten de mogelijkheid aan alle wegtransportzendingen klimaatneutraal te versturen met Rotra Green Footprint. Dit gebeurt door in samenwerking met de Climate Neutral Group de CO2-uitstoot te compenseren met investeringen in duurzame energieprojecten zoals windmolenparken, waterkrachtcentrales, zonnepanelen en biogas- en compostprojecten met deze mogelijkheid sluit Rotra aan bij het streven van verladers naar een duurzame bedrijfsvoering.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.