Home / Hummelo / Alarm in Hummelo

Alarm in Hummelo

HUMMELO – Boven Hummelo werd zaterdag 4 juni een sterk verhoogde luchtvochtigheid gemeten. Nader onderzoek wees uit dat er op een terrein net buiten de bebouwde kom voor de twintigste keer de Pontificaal Party werd gehouden. 1500 personen van jong tot iets ouder dansten en hosten hier op de klanken van de band x-static, waarbij de innerlijke vochtvoorziening niet werd vergeten. Dit alles had tot gevolg dat de temperatuur in de tent tot tropische waarden steeg. Een volgende eruptie wordt begin juni in 2012 verwacht.

www.pontificaal.nl
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.