Home / Oosterhuizen / Muziek in het Amfitheater

Muziek in het Amfitheater

OOSTERHUIZEN – Door de stevige wind zijn de klanken van Seniorenorkest de Vriendenkring uit Klarenbeek door heel Oosterhuizen te horen. De dames en heren spelen woensdagmiddag in het kleine Amfitheatertje aan het Oude Veen, waar een paar handjes vol bezoekers een rustige middag beleven. Het is heerlijk vertoeven op de trappen van het theater. Het is lekker weer en de muziek maakt het compleet. De Vriendenkring speelt ontspannen deuntjes, maar ook uptempo nummers en stukken uit opera’s. Het programma is divers en dankzij de uitleg weet ook iedereen precies wat er wordt gespeeld. Kortom, het is een genoeglijk middagje muziek in Oosterhuizen.

Lees ook

Geslaagde kermis

OOSTERHUIZEN – De kermis in Oosterhuizen tijdens het Pinksterweekend was een groot succes. Voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.