Home / Bronkhorst / Brumbeek opgericht

Brumbeek opgericht

BRUMMEN – Met het hijsen van de vlag door burgemeester Niels Joosten is de oprichting van Brumbeek Professionals onlangs bezegeld. Brumbeek is een collectief dat zich ten doel stelt krachten te bundelen, waardoor particulieren, KMB en grotere organisaties kunnen profiteren van kennis en kunde van de aangesloten lokale zelfstandige professionals. Momenteel zijn vijftien zeer uiteenlopende bedrijven aangesloten bij Brumbeek. Iedere laatste vrijdag van de maand is er van 16.00 tot 18.00 uur een meeting bij de Vroolijke Frans in Brummen (Broek). Zie ook www.brumbeek.nl.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.