Home / De Steeg / Expo Een jaar vrije kunst

Expo Een jaar vrije kunst

DE STEEG – Onder de titel Een jaar vrije kunst presenteert De Alliantie van 9 juni tot en met 8 september een expositie in het gemeentehuis in De Steeg van werk van vier ex-studenten van de afdeling Vrije Kunst van ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Margreeth Evers, Silke Heck Feenstra, Erik van Rotterdam en Susanne Soirensen studeerden een jaar geleden af en kijken terug op hun eerste jaar als professioneel beeldend kunstenaar.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.