Praktijk voor psychologische hulpverlening

DOESBURG – (Business & Shopping) Sinds kort heeft Irma ter Beek zich in Doesburg gevestigd als vrijgevestigd maatschappelijk werker. Ter Beek biedt professionele begeleiding bij levensproblemen; problemen die in het dagelijks leven ontstaan. Dan heeft men vaak behoefte aan een luisterend oor.

Ter Beek maakt verlies- en rouwervaringen bespreekbaar, niet alleen door overlijden van een dierbare, maar ook door echtscheiding, gezondheidsverlies en verlies van arbeid. Eveneens kan zich helpen bij relatieproblemen, gericht op verbetering. Ter Beek heeft veel ervaringen met echtscheidingsvragen en moeilijkheden die je tegenkomt bij het aangaan van nieuwe relaties in het samengestelde gezin.
Tijdens de kennismaking worden de problemen besproken en daarna geeft ter Beek aan waarmee zij kan helpen om de kracht te hervinden, de problemen aan te pakken en verder te groeien. Kenmerkend van de werkwijze is de kortdurende begeleiding en de laagdrempeligheid. Zonder verwijzing kan men rechtstreeks contact opnemen.

www.terbeekhulpverlening.nl
Tel. 0313 – 437923 of 06 – 11436481
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.