Home / Rozendaal / Nachtzwaluwexcursie naar Rozendaalse heide

Nachtzwaluwexcursie naar Rozendaalse heide

ROZENDAAL – Op zondag 12 en maandag 13 juni houdt de vrijwilligersgroep van Staatsbosbeheer excursies naar de nachtzwaluwen op de Rozendaalse hei. De excursies starten om 21.30 uur en eindigen om 24.00 uur. Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers. Belangstellenden dienen zich per e-mail aan te melden via vrijwilligersrozendaalsebos@gmail.com met vermelding van telefoonnummer. Na aanmelding wordt het startpunt doorgegeven. De excursies zijn gratis.
 

Lees ook

Afscheid van een bijzondere juf

ROZENDAAL – Veel basisscholen kennen het fenomeen. Zo’n juf die met de school vervlochten lijkt. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.