Home / Rheden / Nieuw bestuur WIK

Nieuw bestuur WIK

RHEDEN – Sinds kort heeft de christelijke gymnastiekvereniging WIK in Rheden een nieuw dagelijks bestuur. Het dagelijks bestuur bestaat uit voorzitter Eric Mennink, penningmeester Jan Gronouwe en secretaris Cindy Gronouwe. Marina ten Brinke blijft het dagelijks bestuur versterken als bestuurslid. WIK zat al enige tijd met een bestuursprobleem. Het vinden van nieuwe bestuursleden verliep moeizaam waardoor het risico ontstond dat de vereniging zou ophouden te bestaan.

De drie nieuwe bestuursleden hebben allemaal kinderen die sporten bij de vereniging en zouden het als een groot gemis ervaren als een vereniging als WIK zou verdwijnen uit Rheden. Ze dragen WIK een warm hart toe en vinden het belangrijk dat Rheden een vereniging heeft die kinderen van verschillende leeftijden en ouderen de mogelijkheid biedt tot beweging en sport. Daarnaast bestaat de vereniging inmiddels meer dan zestig jaar. ook dat is een reden voor het nieuwe bestuur om zich in te zetten voor WIK.
Het bestuur is enkele weken actief en het is duidelijk geworden dat de financiële situatie zorgelijk is. De komende maanden staan dan ook in het teken van het op orde brengen van de financiën door allerlei acties te ondernemen. Zo verkoopt de vereniging op het schaapscheerdersfeest buxussen en wordt meegedaan aan de Grote Clubactie en Jantje Beton. Ook wordt geïnvesteerd in het werven van nieuwe leden en het vinden van sponsoren.

www.wikrheden.nl
E-mail. info@wikrheden.nl
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.