Home / De Steeg / Gemeente Rheden snelle betaler

Gemeente Rheden snelle betaler

DE STEEG – De gemeente Rheden is als gedeeld zevende geëindigd in een onderzoek van MKB-Nederland naar de snelheid van betaling van rekeningen door gemeenten. Rheden betaalt gemiddeld binnen dertig dagen.
Uit het onderzoek blijkt dat dit bij 80 procent van de Nederlandse gemeente nog niet lukt. Volgens MKB-Nederland is een snelle betaling van groot belang omdat de financiële situatie bij veel bedrijven nog altijd zorgwekkend is. De rijksoverheid lukt het inmiddels in de meeste gevallen om binnen dertig dagen te betalen, maar de lokale overheden blijven nog achter.

www.mkb.nl  
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.