Home / Leuvenheim / Tweede plaats voor LTC

Tweede plaats voor LTC

LEUVENHEIM – Op de laatste dag van de KNLTB competitie konden nog vier teams kampioen worden; LTC Leuvenheim ging als koploper deze laatste wedstrijd in en kreeg Welgelegen Warnsveld op bezoek dat ook kampioen kon worden. LTC won met 3-2, maar omdat Zweepslag Klarenbeek met 5-0 won werden de Leuvenheimers tweede. Omdat LTC in de loop van het seizoen Ide Jan Mertz van Klus & Montagebedrijf Klaver vier als shirtsponsor strikte, gingen de Leuvenheimersin hun wedstrijdkleding nog een keertje op de foto.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.