Home / Doesburg / Geslaagd seizoen voor mini’s

Geslaagd seizoen voor mini’s

DOESBURG – 2010 / 2011 was weer een geslaagd seizoen voor de allerjongste talenten van Sportclub Doesburg. Twaalf kinderen hebben deelgenomen aan het superproject de Mini’s. Deze lichting bevat ook weer een aantal veelbelovende spelers die volgend seizoen deel van de F klasse gaan uitmaken. De eerste helft van het seizoen stond onder leiding van Ralph Hartgers en Wesley Willems en in de tweede helft vertrok Ralph naar het buitenland en werd Wesley geholpen door Pieter Ensing en Kevin Dekker.voor het komende seizoen zijn er nog plekken over voor jongens en meisjes vanaf vijf jaar.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.