Piet Paulusma in Eerbeek

EERBEEK – Tijdens de Eerbeekse wandelavondvierdaagse vorige week is er weer flink bewogen. Ruim 1000 wandelaars liepen van maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van donderdag, afstanden, variërend, van vijf zeven en een half en tien kilometer lang. Er was een speciale route uitgezet voor rolstoelers waar onder andere cliënten van St. Riwis Zorg en Welzijn locatie De Beekwal gretig gebruik van maakten.
De week begon maandag met warm weer, dinsdag koelde het flink af, maar donderdag waren de wandeltemperaturen weer flink opgelopen. Piet Paulusma (foto), bezocht Eerbeek om het weer voor Hemelvaartsdag aan te kondigen. Ook een prima wandeldag, maar een rustdag voor de wandelaars. Vrijdag kon iedereen er weer fris tegenaan. Met een rondgang door Eerbeek werd daarna de vierdaagse afgesloten met een gezamenlijke intocht. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s en alle andere wandelaars behaalden trots de finish en mochten nar vier dagen wandelen een mooie medaille in ontvangst nemen. – Foto Han Uenk.
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.