Vaartochten met historisch Binnenvaartschip Knapzak

REGIO – In samenwerking met VVV Doesburg, VVV Doetinchem en VVV Bronckhorst gooit Knapzak deze zomer weer de trossen los en tuft over de Oude IJssel tussen Doesburg en Doetinchem. Meevaren van Doesburg naar Doetinchem (twee uur) en weer terugfietsen, dat kan. Mee heen- en terugvaren, kan ook. De vaartochten zijn 4 juni begonnen. Fietsen, skeelers en kinderwagens kunnen mee aan boord. De deelnemende VVV’s verzorgen de boekingen. Men kan op woensdag en zaterdag vertrekken. Van 13.00 tot 14.45 uur van Doesburg naar Doetinchem en van 16.15 tot 18.00 uur van Doetinchem naar Doesburg. In Doesburg start men aan de IJsselkade en in Doetinchem aan de houten steiger naast Europabrug.

VVV Doesburg, tel. 0313 – 479088
Kerkstraat 6
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.