Home / De Steeg / Lid in de Orde van Oranje Nassau

Lid in de Orde van Oranje Nassau

DE STEEG / DIEREN – Tijdens zijn afscheidsbijeenkomst zondag op landgoed Rhederoord in De Steeg werd de heer Theo Dammers uit Dieren (61) blij verrast met een bezoek van loco-burgemeester Hans Elsenaar van de gemeente Rheden. Elsenaar benoemde hem, in naam der koningin, tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Decorandus is sinds 1972 naast zijn functie voor velen een groot vertrouwenspersoon geweest voor medewerkers van SCA Packaging Nederland en Packaging De Hoop in Eerbeek, SCA Packaging Tilburg en SCA Recycling NL. daarnaast maakt hij zich elf jaar verdienstelijk voor het kerkelijk leven in de gemeente Rheden. Hij is sinds 1998 actief als penningmeester van de parochie O.L.V. ten Hemelopneming in Dieren. Als penningmeester is hij verantwoordelijk voor de gehele financiële situatie van de parochie. Ook verzorgt hij als vrijwilliger sinds 1995 de salarisadministratie van de museale papierfabriek de Middelste Molen in Loenen. Binnen het bestuur van de Stichting Katholiek Onderwijs in Dieren was hij vele jaren penningmeester. – Foto Marc Pluim.
 

Lees ook

Het heeft Zijne Majesteit behaagd …

Het heeft Zijne Majesteit behaagd … Met die woorden hebben donderdagmorgen weer vele burgemeesters in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.