Home / Doesburg / Bekerwinnaar D1 Doesburg

Bekerwinnaar D1 Doesburg

DOESBURG – De D1 van Sportclub Doesburg heeft de bekerfinale gewonnen. De laatste wedstrijd werd in Winterswijk gespeeld. Het sterkere Doesburg scoorde al snel en voor de rust werd het 2-1. Na rust werd het al snel weer 3-1, maar ook nu kwam Winterswijk weer terug. Uiteindelijk werd het 4-3. Na het fluitsignaal kon het feest beginnen. Nu mocht Doesburg het balkon op voor de huldiging, nadat eerst de verliezers onder groot applaus hun medaille en beker mochten ophalen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.