Home / Bronkhorst / Heren BTCB 2 in het nieuw

Heren BTCB 2 in het nieuw

BRUMMEN – Tijdens de lopende competitie, op de laatste competitiedag, is het toch nog gelukt om de nieuwe outfit van Heren 2 van de Beckson Tennis Club Brummen te tonen. Aan de sponsoren, Waanders Schilderwerken, Jolink Banketbakkerij en Rhedense Darmenhandel J. klomp, heeft het niet gelegen. Het was het wachten meer dan waard en volgens voorzitter Arnoud Roelandse een outfit die een kampioen niet zou misstaan. Het kampioensschap gaat echter dit jaar niet meer lukken.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.