Ons-Koor.nl bij de notaris

BEEKBERGEN – Caroline de Boer en Nico Schut kwamen in augustus vorig jaar op het idee om een koor op te richten. Er is een repertoire samengesteld, leden geworven, een oefenruimte gevonden en een dirigente aangetrokken: Ons-Koor.nl was een feit. De eerste optredens zijn inmiddels al achter de rug en vonden plaats bij de nieuwjaarsreceptie van vv Beekbergen en pasgeleden bij de pleinmarkt van PJB. Er restte nog één stap, de gang naar de notaris. Maandag 23 mei is bij Blankhart & Bronkhorst Netwerk Notarissen de officiële oprichtingsakte van Ons-Koor.nl ondertekend door Caroline de Boer en Nico Schut, in het bijzijn van het bestuur.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.